Min YogaCoach

Personligt utformat yogaprogram för just Dig, personlig coaching och gratis deltagande på alla kurser och workshops.

Min Yogacoach är för dig som yogat tidigare och för dig som aldrig provat yoga. Kanske det inte passar för dig att delta i en yogaklass utan du skulle istället vilja ha mer individuell hjälp med att komma igång med din yoga. Med hjälp av yoga kan du utvecklas på många sätt. Fysiskt, psykiskt och mentalt. Kanske du själv vet vad du vill uppnå och vad du skulle behöva ha hjälp med. Att komma igång med yoga lite mer medvetet är ett bra sätt att komma vidare i livet, lära känna sig själv mer, utvecklas och kanske våga förändra andra saker i sitt liv.

Med mig som din personliga yogacoach får du:

  • Ett individuellt anpassat yogaprogram, utformat för dig efter att vi träffats (online eller på studion) och samtalat om vad du är i behov av just nu. Inledningsvis är det därför också viktigt att du fått berätta om dig själv och vad du tror att du behöver hjälp med, vilka problem du möter i din kropp eller ditt liv. Vi tar den tid som behövs för att du också ska få prova att göra lite yoga.
  • Uppföljningar kontinuerligt, ca 1 gång/vecka (hur går det för dig med yogan, vad händer?). Efter utvärdering och feedback från dig kan vi också ändra i ditt yogaprogram för att bättre tillgodose dina behov. Utveckling sker alltid så behoven kan skifta.
  • Obegränsad coachning, vilket betyder att du kan kontakta mig via sms, mejl, messenger, telefonsamtal för rådfrågning, hjälp och stöd när du behöver.
  • Filmade yogapass (de just du behöver!), vilket kan underlätta när du själv ska yoga hemma.
  • Gratis deltagande på alla kurser och workshops. Om du bor långt bort, så kan du delta via zoom (gäller dock inte alla klasser).  

Pris: 950:-/månad el 2300:- för 3 mån

Restorative Yoga

Medveten avslappning på djupet, läker och ger ny energi.

Medicinsk yoga

Mjuka rörelser, andning, avslappning och meditation.

Livsyoga

Väcker och stärker kraften i kroppen.