Om Mig

Jag har jobbat som massageterapeut i över 30 år och det är fortfarande så roligt och givande. Mesta tiden arbetar jag med att ge behandlingar, oftast min egen Terapimassage, som jag utvecklat under många år. Det är verkligen fantastiskt och jag känner stor tacksamhet över att kunna få arbeta med det jag gör!

Som yogalärare har jag arbetat i 15 år snart. Att få leda en grupp ger en extra dimension. Den energi som uppstår i en grupp, eftersom vi alla mår så bra av att yoga, är så befriande. Detta, i kombination med min utmaning; att samtidigt ge personlig guidning i något jag älskar, finns det något bättre?

I en massagebehandling eller på ett yogapass lär du automatiskt känna din kropp och dig själv mer. Hur mår jag? Var finns smärtor, stelhet? Vad kan det bero på? Under en massagebehandling kan det bli mycket samtal medan yogan hjälper dig att inte tänka så mycket, istället bara känna. Lita på att läkning sker, både i massage och yoga! Ibland går det fort men det kan också få ta sin tid.

Att vi lär oss acceptera oss själva och kroppen är en viktig del i livet. Det är ju här resan börjar. Men det är inte alltid helt lätt att börja känna mer och våga tycka om sin kropp. Allt du är med om i livet blir kroppsminnen. Ibland är det svåra saker, trauman som kan orsaka blockeringar och smärtor. Att förstå detta, acceptera och ändå öva dig i att tänka att du är värdefull och viktig är ofta utmanande.

Jag brinner för att se människor utvecklas och våga gå sin väg. Det är min stora inspiration och drivkraft i mitt jobb som massageterapeut och yogalärare. Jag tycker det är fantastiskt att kroppen vet och kan berätta saker för oss om vi stannar upp lite mer, känner efter och lyssnar inåt. Din kropp vill hjälpa dig. Tillsammans med kroppen hjälper du dig själv att läka, bli hel. Jag som terapeut och lärare är en hand att hålla i, någon som bekräftar och stöttar.

För mig är meningen med livet att utvecklas. Att bli bättre, må bättre, möta utmaningar (du kommer inte undan) och lära sig nytt. Samtidigt får vi inte glömma bort att det är här och nu som gäller! Det är här och nu som jag kan ta en paus, vila, njuta, skratta, göra det jag vill och ha roligt. Här och nu kan jag öva mig i att känna lycka och tacksamhet och känna mig mer hel som människa. Det är vi värda. Det är du värd. Att få bli och vara du!

Låt dig inspireras av mig och andra men gå din egen väg, inte någon annans.

Mina utbildningar

Cert Massör
Dipl Aromaterapeut
Dipl Craniosacralterapeut
Cert Livsyogalärare
Dipl MediYogainstruktör
Dipl Coach i Stress- o Utbrändhetsyoga
Dipl Yinyogainstruktör
Leg Grundskollärare
Utbildning till Samtalsledare i Lärande samtal
Kursinstruktör i Massage i Skolan och Massage i Förskolan
Utbildning i Massage & Dyslexi