Medicinsk yoga

Mjuka rörelser, andning, avslappning och meditation.

MediYogan är en svenskutvecklad terapeutisk yogaform, som syftar till att stötta alla läkningsprocesser, som behövs i din kropp. Den utgår från klassisk Kundaliniyoga, en mycket gammal, ursprunglig yoga från norra Indien och Tibet, en av de äldsta former av yoga människan känner till.

Alla kan göra MediYoga, även svårt utmattade och kroniskt sjuka personer. Alla övningar utförs alltid med utgångspunkt från individens förmåga och kapacitet. Fysiska övningar och ställningar kombineras med andnings- och koncentrationstekniker. Yogapassen kombineras med djupverkande meditation för att skapa läkande effekter och djup, direkt energimässig balans på alla plan.

Både Medicinsk Yoga och Livsyogan är utvecklade ur Kundaliniyogan, en yogaform bestående av kroppsrörelser/positioner, andning och meditation. Ordet kundalini betyder livskraft!

Skillnaden mellan Medicinsk Yoga och Livsyoga är takten i yogaprogrammet. Många rörelser är lika men den Medicinska Yogan går i ett långsammare tempo och innehåller färre rörelser. Livsyogan är något mer kraftfull medan Medicinska Yogan är mer meditatativ.

Min YogaCoach

Personligt utformat yogaprogram för just Dig, personlig coaching och gratis deltagande på alla kurser och workshops.

Restorative Yoga

Medveten avslappning på djupet, läker och ger ny energi.

Livsyoga

Väcker och stärker kraften i kroppen.