60 min
760:-

Craniosacral Terapi

Craniosacral terapi är en mycket mjuk och varsam behandlingsmetod som brukar upplevas som healing (handpåläggning), mycket avslappnande och ibland som lite pirr i kroppen. Trots det mycket mjuka sättet att jobba på, så händer här verkligen saker på djupet.

Längst in i ryggmärgen löper ryggmärgsvätskan ända nerifrån slutet av ryggraden och upp till hjärnan. Alla ben i kroppen är beroende av att ryggmärgsvätskan flödar fritt, även alla skelettben i hjärnan. Uppstår blockeringar i ben och leder så blir du stel och får ont. Med hjälp av craniosacral terapi så löses spänningarna i skelettbenen upp och den livsviktiga vätskan, som förser hela kroppen med näring, får fritt flöde. Detta kan du själv uppleva i en behandling. Kanske det är en spänning som suttit länge i ditt bäcken, i ryggen, i ben eller fötter. I huvudet kan sådana spänningar orsaka migrän. Det är en skön frihetskänsla när en djup blockering släpper taget i kroppen.

I en behandling kombinerar jag ofta massage med craniosacral terapi. Massagen jobbar på muskler och bindväv, craniosacralterapin på benen i kroppen.

Avbokning och Ombokning

  • Avbokning/Ombokning: Avbokning eller ombokning måste ske senast 24 tim innan din bokade tid.
  • Betalningsvillkor: Vid uteblivet besök eller avbokning för nära din bokade tid debiteras hela kostnaden för behandlingen.
  • Förhinder: Får du förhinder att komma och samtidigt har någon i din närhet som kan ta din tid, så går det jättebra!


Tack för att Du förstår och kontakta gärna mig om du har frågor.