Om mig

Mesta tiden arbetar jag med att ge behandlingar, oftast min egen Terapimassage, som jag utvecklat under många år. Man kan säga att den är en mix av klassisk massage, aromaterapi, myofascial massage och craniosacral terapi. Det har, så att säga, blivit en helt ny metod. En metod, som kan upplevas vara både hård och mjuk. Ibland sitter en spänning djupt. Ibland finns den på ytan. Ibland sitter den i en muskel, ibland i bindväv eller skelett. En spänning kan vara orsakad av fysisk ansträngning men lika ofta av stress. En spänning kan ha tillkommit på sista tiden men kan också ha sitt ursprung i barndomen.
Det är en spännande behandlingsform, där din massage hos mig aldrig ser lika
ut från gång till gång. Ena gången blir det en tyst stund hos mig, en annan gång mycket prat, beroende på vad som kommer upp. En behandling kan vara rent fysisk men kan lika ofta beröra känslomässigt eller mentalt. Jag får ibland en bild eller känsla till mig, som kan hjälpa till att lösa upp blockeringar eller helt enkelt stötta och vägleda dig framåt.

Vid sidan om min Massage, ger jag behandlingar som Aromaterapi och Holistiska Ansikts- och Fotbehandlingar. Dessa behandlingar är oftast längre och mycket avstressande. Du får skön massage i kombination med de eteriska och vegetabiliska oljor du behöver just för stunden. Aromaterapin är en mjuk men kraftfull och djupgående helkroppsmassage.
I Ansikts- och Fotbehandlingen behandlas zoner, motsvarande olika organ i kroppen, därav namnet Holistisk.

Kortare behandlingar, som t ex Cellulit- och Cirkulationsmassage eller Massage & Dyslexi, ges oftast i form av kurer eller många behandlingar under en kortare tidsperiod. Detta för att nå störst effekt.

Mina senaste utbildningar har handlat om Yoga. Jag har nu i november 2017, precis avslutat två Mediyogakurser och en LivsYogakurs. Två nya MediYogakurser har startat upp i samma veva. Till våren kommer en ny LivsYogakurs och två sprillans nya yogakurser, YinYoga och MigränYoga.

Min senaste behandlingsform är Yogaterapi, där massage och yogaövningar kombineras allt efter behov.
Du kan också välja att gå en privatkurs i Yoga. Här kan man vara 1-3 personer och gå t ex 6 eller 12 gånger. På en privat kurs får du mycket individuell hjälp och kursen anpassas såklart efter just dina behov.