Nytt / Blogg

26 November, 2017

HumbleMe

Matilda och Kajsa Allvin kommer torsdagen 7/12 kl 18 till mig på ErikasTerapi och visar och berättar om sina ekologiska och hållbara produkter. Det är handgjorda tvålar (julklappstips?), tvättnötter, nätpåsar mm. Jag bjuder på “smörgåsfika” medan du får möjlighet att lukta, känna och titta på HumbleMe´s fina produkter. Anmälan senast nu på onsdag 29/11 till mig!

Bara en liten påminnelse om Bibis och min lilla kurs i januari!

Klicka på “filen” nedan (i mitt förra inlägg), så kommer hela inbjudan till kursen fram!

23 November, 2017

Kärlek, Mod & Medvetna val

Mina yogalärarutbildningar startade med LivsYogan 2011. Ursprunget till den är Kundaliniyogan. Fokus ligger på Andning, Rörelser, Mantran och Meditation. Till skillnad mot Hathayogan, där du lär dig bemästra kroppen, lär du dig i Kundaliniyogan att bemästra sinnet. Hur som helst ..

Jag blev sedan instruktör i Medicinsk Yoga och just nu pågår två MediYogakurser hos mig på Erikas Terapi, Studio Svalan. Det rullar på och det är så kul!

Till våren blir det ny LivsYogakurs och premiär för MigränYoga, vilket är Medicinsk Yoga, speciellt utvecklad för dig med huvudvärk och migrän.

Jätteny är också YinYogakursen, som startar i januari. Bara 2 platser kvar på den kursen nu!

Jag vill också tipsa om PrivatYogakurs! Vill du ha en lektion riktad bara till dig, eller till dig och en eller två kompisar, eller kanske till dig och din partner, så blir detta något extra speciellt och individuellt; en lektion eller hel kurs, som utformas efter just dina behov! PrivatYoga går också att kombinera med massage, en s k YogaTerapi, som du hittar under fliken Behandlingar.

Vad skulle du vilja gå för Yogakurs i framtiden? Hör gärna av dig till mig med dina önskemål! Kan det vara MorgonYoga (Väcka Kroppen-Yoga), LunchYoga mitt på dagen (ett skönt avbrott), Senior/MjukYoga (sköna rörelser, som mjukar upp och slappnar av kroppen) ..? ChakraYoga vore också kul och spännande, tycker jag! Att fokusera på ett chakra i taget, ett chakra per yogapass ..

I mitt huvud rör det sig mycket kring yoga just nu ..

Lägg på minnet datumet 13 januari nästa år! En lördag mellan kl 12 och 15.30 på Studio Svalan. Då blir det nämligen premiär för “liten yogakurs” med mig och min kära vän Bibi Birgersson, som är mental tränare. Det blir Yoga för Hjärtat, något litet gott att äta och dricka och därefter handlar det om att skapa målbilder, din självbild, självkänsla mm. Som avslutning en meditation. En uppbyggande, stärkande, peppande dag och en kärleksfull dag! En perfekt inledning på det nya året, eller hur? Hör av dig till mig om du är intresserad av denna lilla workshop, så får du veta mer!